Welkom bij BD HEKWERK      huis&tuin projecten 
 

Wie zijn wij en wat doen weWIJ ZIJN WIJ? 

BD staat voor  Rene van Bemmel &  Karina Dorresteijn, naast samen een bedrijf  vormen wij ook samen een gezin, met 3 kids, een beestenboel en de nodige grote verbouwingen achter de rug kunnen we wel stellen dat we goed op elkaar zijn ingespeeld. Ooit allebei een eigen bedrijf begonnen, Rene in het hekwerk en tuinen, Karina in de groen en interieurstyling, Omdat bleek dat we  bij veel opdrachten al elkaars kennis en adviezen uitwisselden was de stap naar één bedrijf niet heel groot.  Door onze kennis en ervaring samen te voegen, elkaar scherp te houden en we het gewend zijn ook kritisch te kijken naar elkaars werk vormen we met ons bedrijf een mooi solide fundament, de perfecte combinatie.  

BD HEKWERK is ook niet echt in een bepaald hokje te plaatsen, geen standaard hovenier of interieuradviseur, we zijn van veel markten thuis en omdat huis en tuin vaak één geheel vormt sluit dit concept perfect op elkaar aan. Voor u als klant wel zo prettig, slechts 1 aanspreekpunt, korte lijntjes en duidelijkheid.
RENE:

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de tuincentrumbranche is Rene nu al ruim 10 jaar zelfstandig ondernemer, begonnen als onderaannemer voor o.a. hoveniers en aannemers in voornamelijk het plaatsen van hekwerk en omheiningen is het werkgebied behoorlijk uitgebreid met sierhekwerk, automatische inrijpoorten en omheining etc op maat tot aan het bouwen van fraaie overkappingen, dierenverblijven en timmerwerk binnen en buitenshuis.  Door de vele ervaring, groot opgebouwd netwerk en kennis die is opgedaan zorgt Rene zijn vakbekwaamheid steeds voor mooie opdrachten en bijzondere klussen.

Wilt u een tuin, bedrijfsterrein of overkapping op maat? 

Bel of whatsapp Rene: 0622108132 Karina: 

Ooit als bloem/groenstylist begonnen en in de loop der jaren de nodige opleidingen gevolgd in interieurstyling en tuinontwerp, lange tijd als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest , naast het geven van interieuradvies en stylingplannen maken ook de  vastgoedstyling gedaan voor diverse makelaarskantoren. Of het nu gaat om een advies of tips over een meubelopstelling of de styling van de tuinkamer of het terras, Karina draait daar haar creatieve hand niet voor om. Een huis of tuin wordt juist persoonlijk door er veel eigenheid in aan te brengen en soms een beetje van het (tuin)pad afwijken geeft een spannender geheel.    Met relatief weinig middelen een groots effect bereiken  is haar kracht. Langer van de tuin genieten?  Betrek de woonkamer bij het terras, laat kleuren en materiaal terugkomen voor een mooi geheel. Binnenkort een evenement of tuinfeest dat moet worden aangekleed in een bepaalde styling? 

Karina is tevens lid van BNS Crisp, de vakvereniging voor erkende stylisten.

 • logo-bns-crisp-kleur-300x175
  logo-bns-crisp-kleur-300x175
 • logo dorresteijnstylingstudio
  logo dorresteijnstylingstudio


Schroom niet maar bel of whatsapp  Karina 0623856223. https://nbscrisp

    Op https://dorresteijnstyling.studio/  vind u meer van Karina


 • karientje kofferzwartwit
  karientje kofferzwartwit
 • plantentantekarina
  plantentantekarina


Wij werken regelmatig samen met andere specialisten zoals tuinarchitecten, aannemers en met:

   https://gebroedersstuivenberg.nl    &   http://loonenverhuurbedrijfhoudijk.nl/

 
Diverse projecten zijn in samenwerking met deze bedrijven tot stand gekomen, check onze foto's voor een impressie.

 • realisatietuinschuur
 • vlonderhekwerkismgebrstuivenbergenjhoudijk
 • schuttingismgebrstuivenbergenjhoudijk
 • stenenplanlenschuttingDiensten

Bij BD Hekwerk kunt u terecht voor hekwerk, afrastering, inrijpoorten of welke omheining u ook wenst, wij leveren vooral maatwerk en bespreken graag met u de vele mogelijkheden.  U vind op onze website een selectie hekwerk en omheiningen, mocht u  nog vragen hebben of meer informatie zou willen neem geheel vrijblijvend even contact met ons op.


Overige diensten die wij u kunnen aanbieden zijn;

*Timmerwerkzaamheden zoals bijv dierenverblijven en overkappingen

*Bestrating en beschoeiing 

*Tuin en interieurontwerp/styling

*Levering (grote) bomen en struiken/planten

*Vastgoedonderhoud

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info