BD staat voor  Rene van Bemmel &  Karina Dorresteijn. Naast dat we samen een bedrijf hebben vormen wij ook een gezin. Met 3 kinderen, een beestenboel en de nodige grote verbouwingen achter de rug kunnen we wel stellen dat we goed op elkaar zijn ingespeeld. Ooit zijn we allebei een eigen bedrijf begonnen: Rene in het hekwerk en tuinen, Karina in de groen- en interieurstyling. Omdat bleek dat we bij veel opdrachten al elkaars kennis en adviezen uitwisselden was de stap naar één bedrijf niet heel groot.  Door onze kennis en ervaring samen te voegen, elkaar scherp te houden en we het gewend zijn ook kritisch te kijken naar elkaars werk vormen we met ons bedrijf een mooi solide fundament, de perfecte combinatie!

BD Hekwerk is ook niet echt in een bepaald hokje te plaatsen, geen standaard hovenier of interieuradviseur: wij zijn van veel markten thuis! En omdat huis en tuin vaak één geheel vormt sluit dit concept perfect op elkaar aan. Voor u als klant wel zo prettig, slechts 1 aanspreekpunt, korte lijntjes en duidelijkheid.

Rene:

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de tuincentrumbranche is Rene nu al ruim 10 jaar zelfstandig ondernemer, begonnen als onderaannemer voor o.a. hoveniers en aannemers in voornamelijk het plaatsen van hekwerk en omheiningen. Tegenwoordig is het werkgebied behoorlijk uitgebreid met sierhekwerk, automatische inrijpoorten en omheining etc. op maat tot aan het bouwen van fraaie overkappingen, dierenverblijven en timmerwerk binnen- en buitenshuis.  Door veel ervaring, groot opgebouwd netwerk en kennis die is opgedaan zorgt Rene zijn vakbekwaamheid steeds voor mooie opdrachten en bijzondere klussen!

Wilt u een tuin, bedrijfsterrein of overkapping op maat? 

Bel of whatsapp Rene: 06-22108132 

Karina: 

Ooit als bloem-/groenstylist begonnen en in de loop der jaren de nodige opleidingen gevolgd in interieurstyling en tuinontwerp, is Karina lange tijd als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest. Naast het geven van interieuradvies en stylingplannen maken heeft ze ook de  vastgoedstyling gedaan voor diverse makelaarskantoren. Of het nu gaat om een advies of tips over een meubelopstelling of de styling van de tuinkamer of het terras, Karina draait daar haar creatieve hand niet voor om! Een huis of tuin wordt juist persoonlijk door er veel eigenheid in aan te brengen en soms een beetje van het (tuin)pad afwijken geeft een spannender geheel. Met relatief weinig middelen een groots effect bereiken is haar kracht. Langer van de tuin genieten?  Betrek de woonkamer bij het terras, laat kleuren en materiaal terugkomen voor een mooi geheel. Binnenkort een evenement of tuinfeest dat moet worden aangekleed in een bepaalde styling? 

Schroom niet maar bel of whatsapp  Karina 06-23856223

Op https://dorresteijnstyling.studio/  vindt u meer werk van Karina!